Greece
足球外围平台

Στην AstraZeneca θέλοντας να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο και στο αυξημένο φορτίο νόσων, επενδύουμε συνεχώς σε μία από τις πιο ισχυρές και αποδοτικές γραμμές παραγωγής, στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας. Εργαζόμαστε με προσήλωση για την παροχή φαρμάκων και θεραπειών που αλλάζουν τη ζωή των ασθενών σε όλο τον κόσμο.

Συνεχίζουμε να υπερβαίνουμε τα όρια της επιστήμης, με στόχο την παροχή καινοτόμων φαρμάκων και θεραπειών που προλαμβάνουν, αντιμετωπίζουν και θεραπεύουν, μερικές από τις πλέον σημαντικές παγκόσμιες προκλήσεις υγείας, όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης, οι καρδιακές, νεφρικές και αναπνευστικές νόσοι. Στην AstraZeneca, η καινοτομία είναι μία έννοια συνυφασμένη με την ανάπτυξη. Είναι η κινητήριος δύναμη για να κάνουμε πράξη το όραμά μας για τη βελτίωση της ζωής χιλιάδων ανθρώπων, προσφέροντάς τους καινοτόμες θεραπείες. Παράλληλα, εξασφαλίζουμε ότι τα φάρμακα αυτά θα φτάσουν στους ασθενείς που τα έχουν ανάγκη, με τρόπο που ωφελεί την κοινωνία και τον πλανήτη μας.

Επενδύοντας σε πολυετείς έρευνες και κλινικές μελέτες, αξιοποιούμε τα πρωτοφανή επιστημονικά επιτεύγματα και τον συνδυασμό δεδομένων και ψηφιακής τεχνολογίας ταχύτερα για την παροχή αποτελεσματικών και ασφαλών φαρμάκων και θεραπειών, προς όφελος του ασθενή.

Η ανάπτυξη της εταιρείας μας, όμως, είναι συνυφασμένη και με την ικανοποίηση και την αποδοτικότητα των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτή. Για το λόγο αυτό είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία και ανάπτυξη ενός σπουδαίου εργασιακού περιβάλλοντος, που απαρτίζεται από μια ταλαντούχα και ποικιλόμορφη ομάδα που πιστεύει στις δυνατότητες της επιστήμης. Δρούμε με γνώμονα τις αξίες μας, ενώ καλλιεργούμε μια κουλτούρα επιχειρηματική, συνεργατική και ανοιχτή σε νέες ιδέες.

Γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να επιτύχουμε μόνοι μας τους στόχους μας. Στο πλαίσιο αυτό, έχοντας ως προτεραιότητά μας τον ασθενή, επενδύουμε στην εγκαθίδρυση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που είναι επιφορτισμένοι με τη φροντίδα και τη θεραπεία των ασθενών. Ως ένας βιώσιμος οργανισμός, δέσμευσή μας είναι να αποτελούμε έναν έμπιστο εταίρο που έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και έναν σύμμαχο στον αγώνα για την ικανοποίηση του παγκόσμιου αιτήματος για αποτελεσματική φροντίδα υγείας.

Θεραπευτικές Kατηγορίες足球外围平台

 

Θεραπευτική Κατηγορία

 

Ονομασία

 

Δραστική Ουσία

 

 

 

 

 

 

Αναπνευστικές Παθήσεις

 

 

 

 

 

 

ALVESCO

CICLESONIDE

DAXAS

ROFLUMILAST

DUAKLIR

ACLIDINIUM+FORMOTEROL FUMARATE DIHYDRATE

EKLIRA

ACLIDINIUM

FASENRA BENRALIZUMAB

OXEZ TURBUHALER

FORMOTEROL FUMARATE DIHYDRATE

PULMICORT

BUDESONIDE

PULMICORT TURBUHALER

BUDESONIDE

SYMBICORT  

BUDESONIDE + FORMOTEROL FUMARATE DIHYDRATE

SYMBICORT TURBUHALER  

BUDESONIDE + FORMOTEROL FUMARATE DIHYDRATE

 

 

 

 

 

 

 

Καρδιαγγειακές & Μεταβολικές Παθήσεις

 

 

 

 

 

 

 

ATACAND  

CANDESARTAN CILEXETIL

ATACAND PLUS  

CANDESARTAN CILEXETIL + HYDROCHLOROTHIAZIDE

BRILIQUE  

TICAGRELOR

FORXIGA

DAPAGLIFLOZIN

XIGDUO

DAPAGLIFLOZIN + METFORMIN

BYETTA

EXENATIDE

BYDUREON

EXENATIDE

CRESTOR  

ROSUVASTATIN

INDERAL

PROPRANOLOL HYDROCHLORIDE

ONGLYZA  

SAXAGLIPTIN

KOMBOGLYZE

SAXAGLIPTIN + METFORMIN

PLENDIL

FELODIPINE

TENORETIC

ATENOLOL + CHLORTALIDONE

TENORMIN

ATENOLOL

ZESTORETIC

LISINOPRIL DIHYDRATE + HYDROCHLOROTHIAZIDE

ZESTRIL

LISINOPRIL

 

 

 

 

Ογκολογικές Παθήσεις

 

 

ARIMIDEX

ANASTROZOLE

CASODEX

BICALUTAMIDE

FASLODEX  

FULVESTRANT

IMFINZI DURVALUMAB

IRESSA  

GEFITINIB

LYNPARZA

OLAPARIB

NOLVADEX  

TAMOXIFEN

ZOLADEX  

GOSERELINE

TAGRISSO

OSIMERTINIB

 

Παθήσεις Κεντρικού Νευρικού Συστήματος

SEROQUEL

QUETIAPINE

SEROQUEL XR 

QUETIAPINE

 

Παθήσεις πεπτικού

LOSEC

OMEPRAZOLE

NEXIUM

ESOMEPRAZOLE

Παραγγελίες Πελατών - Κέντρο Διανομής 足球外围平台

Για παραγγελίες Φαρμακαποθηκών / Ιδιωτικών Φαρμακείων πατήστε εδώ: http://b2b.astrazeneca.gr/

Για παραγγελίες Νοσοκομείων / Ιδιωτικών κλινικών πατήστε εδώ: AZGRorders@astrazeneca.com


Στοιχεία Επικοινωνίας:

4 & 25ης Μαρτίου Λόφος Κυρίλλου 19300 Ασπρόπυργος – Αττική

T: (+30) 216 2000000, F: (+30) 210 5596973

E-mail: azgr-customercare@astrazeneca.com

Καριέρα στην AstraZeneca Ελλάδας足球外围平台

Για καριέρα στην AstraZeneca Ελλάδας πατήστε εδώ: https://www.astrazeneca.com/careers.html

Οι θέσεις που αφορούν την Ελλάδα αναρτώνται στην παγκόσμια ιστοσελίδα της AstraZeneca – AstraZeneca Global Career Site. Εάν δεν υπάρχει προς το παρόν διαθέσιμη θέση εργασίας κατάλληλη της αναζήτησής σας, μπορείτε να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τις μελλοντικές διαθέσιμες θέσεις εργασίας που αντιστοιχούν στα κριτήρια αναζήτησής σας. Υπενθυμίζεται ότι η AstraZeneca Ελλάδας λαμβάνει υπόψιν και αξιολογεί αιτήσεις για θέση εργασίας που έχουν καταβληθεί μέσω της προαναφερόμενης ιστοσελίδας και που έχουν ακολουθήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Σε συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα βιογραφικά σημειώματα που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις εργασίας των υποψηφίων  που δεν θα προσληφθούν διατηρούνται για μία περίοδο έξι (6) μηνών μετά την υποβολή τους, με σκοπό την επανεκτίμηση της αιτήσεως για την ίδια ή άλλη κατάλληλη θέση εργασίας. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα αυτά καταστρέφονται/διαγράφονται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο εξέτασης της αιτήσεώς σας, παρακαλούμε διαβάστε την αναλυτική Δήλωση Απορρήτου για Εξωτερικούς Υποψηφίους, η οποία είναι αναρτημένη εδώ.

Τα νέα της AstraZeneca Ελλάδας足球外围平台

Δελτία Τύπου

2020

 • 15 Ιουνίου 2020 - «Η AstraZeneca θα προμηθεύσει την Ευρώπη έως 400 εκατ. δόσεις του εμβολίου του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης χωρίς κέρδος»

           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

 • 4 Μαΐου 2020 - «Η Δύναμη του μΑΖί» #ΗDynamiTouMazi. To μήνυμα της AstraZeneca στη μάχη κατά του SARS-CoV-2 

           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

 • 26 Μαρτίου 2020 - Η AstraZeneca προχωρά σε δωρεά 9 εκατομμυρίων ιατρικών μασκών για την υποστήριξη των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης παγκοσμίως στη μάχη ενάντια στη νόσο COVID-19

           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • 11 Φεβρουαρίου 2020 - Πρόγραμμα “Ambition Zero Carbon” της AstraZeneca: Μηδενικές εκπομπές άνθρακα, έως το 2025 και διασφάλιση αρνητικού αποτυπώματος, έως το 2030

           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • 21 Ιανουαρίου 2020 - AstraZeneca Ελλάδας: Πρωτοβουλίες με θετική επίδραση στην Κοινωνία

           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ιατρική Πληροφόρηση αποκλειστικά για Επαγγελματίες Υγείας足球外围平台

Σε περίπτωση που είστε Επαγγελματίας Υγείας (δηλ. Ιατρός, Φαρμακοποιός ή Νοσηλευτής), εργαζόμενος/η στην Ελλάδα, και επιθυμείτε να λάβετε ιατρική πληροφόρηση, παρακαλείσθε:

 • να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του τμήματος Ιατρικής Πληροφόρησης της AstraZeneca Ελλάδος: https://medical资讯rmation.astrazeneca.gr/, ή
 • να καλέσετε στο τηλέφωνο 0030 210 6871500

 

Αναφορά Ανεπιθύμητων Ενεργειών & Παραπόνων Ποιότητας足球外围平台

Σε περίπτωση που θέλετε να αναφέρετε κάποια Ανεπιθύμητη Ενέργεια, παρακαλείσθε:

 • να κάνετε κλικ στο link https://aereporting.astrazeneca.com και στη συνέχεια να επιλέξετε «Greece» από την αναπτυσσόμενη λίστα (drop-down list) και να συμπληρώσετε/υποβάλλετε τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα (αφού πρώτα επιλέξετε την ιδιότητά σας), ή
 • να καλέσετε στο τηλέφωνο : 0030 210 6871500

Σε περίπτωση που θέλετε να αναφέρετε κάποιo Παράπονο Ποιότητας, παρακαλείσθε να καλέσετε στο τηλέφωνο 0030 210 6871500.

Γνωστοποίηση από την AstraZeneca παροχών σύμφωνα με τις διατάξεις του Άρθρου 66 παρ. 7α του ν.4316/2014, του Κώδικα Δημοσιοποίησης του ΣΦΕΕ και του Κώδικα Δημοσιοποίησης της ΕFPIA足球外围平台

Στην παρούσα σελίδα δημοσιοποιούνται οι αμοιβές και παροχές της AstraZeneca προς Επαγγελματίες Υγείας/Επιστημονικούς Υγειονομικούς Φορείς (ΕΥ/ΕΥΦ) που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Η AstraZeneca πιστεύει ακράδαντα ότι οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ ΕΥ/ΕΥΦ επηρεάζουν θετικά την ποιότητα της θεραπείας των ασθενών και την αξία της ιατρικής έρευνας.

Προκειμένου να παρέχουν στους ασθενείς τις βέλτιστες θεραπευτικές επιλογές, οι Επαγγελματίες Υγείας πρέπει να ενημερώνονται σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για υφιστάμενα και πιθανά νέα φάρμακα. Η φαρμακευτική βιομηχανία έχει καθήκον να παρέχει αυτές τις πληροφορίες. Οι Επαγγελματίες Υγείας με τη σειρά τους προσφέρουν στη φαρμακευτική βιομηχανία πληροφορίες για τη βελτίωση των φαρμάκων κατόπιν παρατήρησης της λειτουργίας τους σε πραγματικό περιβάλλον.

Επιπλέον, αναγνωρίζουμε ότι οι ασθενείς αναμένουν διαφάνεια γύρω από αυτές τις σχέσεις, ώστε να αισθάνονται σίγουροι ότι οι Επαγγελματίες Υγείας είναι αμερόληπτοι και προτείνουν πάντα τις πλέον κατάλληλες θεραπευτικές επιλογές.

Σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 7α του Νόμου 4316/2014, οι φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα υποχρεούνται να δημοσιοποιούν, σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις είτε σε συγκεντρωτική είτε σε ατομική, ανά περίπτωση, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον κανονιστικό πλαίσιο,  κάθε παροχή που χορηγούν προς Επαγγελματίες Υγείας (ΕΥ) και Επιστημονικούς Υγειονομικούς Φορείς (ΕΥΦ). Επιπροσθέτως, ο Κώδικας Δημοσιοποίησης της  Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Φαρμακευτικών Βιομηχανιών και Συνδέσμων (EFPIA) και ο Κώδικας Δημοσιοποίησης του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) απαιτούν από τα μέλη τους να γνωστοποιούν τις πληρωμές και παροχές προς Επαγγελματίες Υγείας (ΕΥ) και Επιστημονικούς Υγειονομικούς Φορείς (ΕΥΦ), σε συμμόρφωση και με το κείμενο κανονιστικό πλαίσιο.

Πιστεύουμε ότι η συμμόρφωση με τις προαναφερθείσες διατάξεις θα παρέχει μεγαλύτερη διαφάνεια ως προς αυτές τις ήδη εκτενώς ρυθμισμένες σχέσεις.

Οι παροχές που γνωστοποιούνται εδώ έγιναν για δραστηριότητες όπως: ομιλίες σε επιστημονικές συναντήσεις, υπηρεσίες εκπαίδευσης/επιμόρφωσης,  συμμετοχή σε συμβουλευτικές επιτροπές εμπειρογνωμόνων (Advisory Boards), έρευνα και εκπαίδευση.

Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης της  Astra Zeneca σχετικά με τη δημοσιοποίηση στοιχείων
«Η δημοσιοποίηση των παροχών, είτε σε συγκεντρωτική είτε σε ατομική βάση, ανά  περίπτωση, αποσκοπεί στην καταγραφή των παροχών (χρηματικές ή σε είδος) σε Επαγγελματίες Υγείας / Επιστημονικούς Υγειονομικούς Φορείς με τους οποίους η εταιρεία μας συνεργάζεται/ έχει σχέσεις, σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 7α του ν.4316/2014, αλλά και σύμφωνα με τους στόχους και τις διατάξεις που περιλαμβάνονται τόσο στον Κώδικα Δημοσιοποίησης της EFPIA όσο και στον Κώδικα Δημοσιοποίησης του ΣΦΕΕ. Ρητά σημειώνουμε, ότι η παρούσα δημοσιοποίηση διαμορφώθηκε μετά την έκδοση των  υπ’ αριθμ. 5/2016 και 2/2017 Γνωμοδοτήσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της 29.06.2016 και της 13.04.2017 αντίστοιχα, του περιεχομένου των οποίων λάβαμε γνώση. Επιφυλασσόμαστε σε επικαιροποιημένη δημοσιοποίηση των ως άνω παροχών σε περίπτωση έκδοσης οποιασδήποτε νεότερης κανονιστικής οδηγίας ή διάταξης. Μέσω της δημοσίευσης αυτής, οι χρήστες της ιστοσελίδας μας ή της εθνικής πλατφόρμας του ΕΟΦ δεν εξουσιοδοτούνται ούτε δύνανται να προβούν σε επιπλέον επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Επαγγελματιών Υγείας. Για την καλύτερη κατανόηση των στοιχείων που έχουν καταγραφεί και δημοσιοποιούνται στην Ιστοσελίδα, αναφερόμαστε στο Μεθοδολογικό σημείωμα, στο οποίο διευκρινίζονται η έννοια και το περιεχόμενο των παροχών που καταγράφηκαν και δημοσιοποιήθηκαν.» 

 • 2018
  • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη μεθοδολογία που ακολουθήσαμε σχετικά με τη δημοσιοποίηση των παροχών σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις πατώντας εδώ.
  • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη λίστα παροχών προς ΕΥ/ΕΥΦ πατώντας εδώ.
 • 2017
  • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη μεθοδολογία που ακολουθήσαμε σχετικά με τη δημοσιοποίηση των παροχών σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις πατώντας εδώ.
  • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη λίστα παροχών προς ΕΥ/ΕΥΦ πατώντας εδώ.
 • 2016
  • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη μεθοδολογία που ακολουθήσαμε σχετικά με τη δημοσιοποίηση των παροχών σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις πατώντας εδώ.
  • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη λίστα παροχών προς ΕΥ/ΕΥΦ πατώντας εδώ.

Δήλωση ενημέρωσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων πελατών & προμηθευτών足球外围平台

1. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ

1.1 Στο πλαίσιο της συμβατικής μας σχέσης, η ASTRAZENECA ΑΝΩΝΥΜΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής η «ASTRAZENECA», ή/και «Εταιρεία»), θα συλλέξει και θα χρησιμοποιήσει προσωπικά σας στοιχεία σε ηλεκτρονική ή/και σε έντυπη μορφή. Η παρούσα ενημέρωση στοχεύει να σας παράσχει πληροφορίες σχετικά με το πώς η Εταιρεία διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα καθώς και σχετικά με τα δικαιώματα που έχετε ως υποκείμενα των δεδομένων. 

2. ΝΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ 

2.1 Είμαστε υποχρεωμένοι να επεξεργαστούμε τα ελάχιστα αναγκαία προσωπικά σας δεδομένα για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων και δικαιωμάτων της  ASTRAZENECA  βάσει των όρων της υφιστάμενης μεταξύ μας σύμβασης  ή/και των εκ του νόμου υποχρεώσεών μας (όπως, ενδεικτικά, εκ της φορολογικής νομοθεσίας), ή/και για την ικανοποίηση έννομων συμφερόντων μας, όπως η επιδίωξη νόμιμων επιχειρηματικών σκοπών αλλά και η άσκηση και υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας. 

3. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

3.1 Η ASTRAZENECA ενεργεί ως «Υπεύθυνος Επεξεργασίας» και καθορίζει τους σκοπούς και τον τρόπο, με τον οποίον τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται, χρησιμοποιούνται και/ή ενδεχομένως κοινοποιούνται σε τρίτους από την Εταιρεία, όπως διευκρινίζεται από την παρούσα Δήλωση Ενημέρωσης».

4. ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

4.1 Στο πλαίσιο της υφιστάμενης σχέσης μας, θα συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων στοιχείων:

(i) κατά περίπτωση ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας του υποκειμένου των δεδομένων (διεύθυνση, τηλέφωνο, fax, πόλη, email), ΑΦΜ, ΔΟΥ)  

(ii) Οποιοδήποτε άλλο στοιχείο γνωστοποιήσετε στην ASTRAZENECA με δική σας πρωτοβουλία.

4.2 Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο και για τις ανάγκες εξυπηρέτησης και διαχείρισης της σχέσης μας, ιδίως για την  εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας  ή/και των εκ του νόμου υποχρεώσεών της Εταιρείας ή/και για άλλους νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς αυτής.

4.3 Θα τύχουν επεξεργασίας μόνον εκείνα τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία είναι συναφή και σχετίζονται με τους εδώ αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας και από την πλευρά μας θα προσπαθούμε πάντα να περιορίζουμε την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων στο απολύτως αναγκαίο μέτρο. Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τους παρακάτω ενδεικτικά αναφερόμενους σκοπούς:

(i) Διαχείριση και παρακολούθηση της πορείας της σχέσης συνεργασίας μας, συμπεριλαμβανομένης της διενέργειας και παρακολούθησης τυχόν χρηματικών συναλλαγών, καθώς επίσης και δικαστικών αλλά και εξωδικαστικών ενεργειών, ανά περίπτωση.

(ii) Για λόγους εσωτερικής λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης ή/και για στατιστικούς λόγους.  

(iii) Επίσης θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την βελτίωση της λειτουργίας της Εταιρείας μας αλλά και για την επικοινωνία μας μαζί σας σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων. 

5. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

5.1 Τα προσωπικά σας δεδομένα θα γίνονται διαθέσιμα μόνο σε αρμοδίως εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της ASTRAZENECA, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με καθήκοντα σχετικά με τη διαχείριση της μεταξύ μας σχέσης.

5.2 Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής λειτουργίας μας ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε προμηθευτές που μας παρέχουν υπηρεσίες, όπως για την εκτέλεση παραγγελιών, την παροχή υπηρεσιών επεξεργασίας δεδομένων και λοιπές υπηρεσίες τεχνολογίας πληροφοριών. Απαγορεύουμε στους εν λόγω προμηθευτές να κάνουν χρήση των ανωτέρω πληροφοριών ή να τις κοινοποιήσουν για οιονδήποτε άλλον σκοπό εκτός από την παροχή υπηρεσιών για λογαριασμό μας. 

5.3 Τα προσωπικά σας δεδομένα θα κοινοποιούνται μόνο σε εκείνα τα τρίτα πρόσωπα που νομίμως δύνανται να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά και έχουν συμβατική υποχρέωση να διασφαλίσουν την προστασία τους. Θα διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται επαρκώς και καταλλήλως όταν κοινοποιούνται σε εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα. 

5.4 Ενδέχεται να αποφασίσουμε, για στρατηγικούς ή άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς, την πώληση ή μεταβίβαση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας εν όλω ή εν μέρει. Στο πλαίσιο της εν λόγω πώλησης ή μεταβίβασης, ενδέχεται να διαβιβάσουμε πληροφορίες που έχουμε συλλέξει και αποθηκεύσει, περιλαμβανομένων των πληροφοριών που τηρούμε για εσάς, σε κάθε εμπλεκόμενο μέρος στην πώληση ή τη μεταβίβαση. 

5.5 Κατ’ εξαίρεση μπορεί να γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των αρμόδιων αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών, μόνο εφόσον υφίσταται εκ του νόμου σχετική υποχρέωση προς αυτό, ή υποχρεωθεί δυνάμει απόφασης/ παραγγελίας δικαστικής αρχής.

6. ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

6.1 Τα προσωπικά σας στοιχεία θα κοινοποιηθούν σε άλλες εταιρείες του ομίλου της ASTRAZENECA (https://www.astrazeneca.com/global/en/astrazeneca-websites.html ). Τα προσωπικά σας δεδομένα θα κοινοποιηθούν και σε συγκεκριμένα τρίτα μέρη, όπως: παρόχους  υπηρεσιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών για την ανάπτυξη των συστημάτων μας και παροχής τεχνικής υποστήριξης· ελεγκτές και συμβούλους στο πλαίσιο του ελέγχου της συμμόρφωσής μας με εξωτερικούς και εσωτερικούς κανονισμούς και διαδικασίες· δημόσιες και αστυνομικές αρχές και διαδίκους/αντιδίκους, εφόσον αυτό απαιτείται εκ του νόμου ή στο πλαίσιο αντιδικίας και σε διάδοχο ή εταίρο ή σε εταιρεία του ομίλου ASTRAZENECA στην περίπτωση πώλησης, εκχώρησης, συνεργασίας ή δημιουργίας κοινής επιχείρησης για το σύνολο ή μέρος των δραστηριοτήτων μας.

Οι εταιρείες του ομίλου ASTRAZENECA και τρίτοι μπορούν να εδρεύουν οπουδήποτε στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών που ενδέχεται να μην προσφέρουν το ίδιο επίπεδο προστασίας για τα προσωπικά σας δεδομένα όπως η χώρα διαμονής σας. Η ASTRAZENECA συμμορφώνεται με την εθνική νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων και τους εσωτερικούς της κανονισμούς για την προστασίας της ιδιωτικότητας (https://www.astrazeneca.com/content/dam/az/PDF/Data_Privacy_Policy_v30.pdf ) και θα εφαρμόσει τις κατάλληλες εγγυήσεις σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία κατά την μεταφορά των δεδομένων σας σε τέτοιες χώρες. Ανεξάρτητα από το σε ποια χώρα μεταφέρονται τα προσωπικά σας δεδομένα, θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα εφαρμόζοντας αυστηρούς περιορισμούς σχετικά με την πρόσβαση στα δεδομένα και υπό κατάλληλες συμβατικές εγγυήσεις (όπως οι Δεσμευτικοί Εταιρικοί Κανόνες της ASTRAZENECA και οι Πρότυπες Συμβατικές Ρήτρες της ΕΕ ή ισοδύναμα μέσα που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή την Εποπτική Αρχή). Δικαιούστε να λάβετε αντίγραφο των Δεσμευτικών Εταιρικών Κανόνων της ASTRAZENECA ή / και των Πρότυπων Συμβατικών Ρητρών που εφαρμόζει η ASTRAZENECA, κατόπιν αιτήματος σας επικοινωνώντας μαζί μας στο http://subjectrequest.astrazeneca.com. Η ASTRAZENECA θα αποθηκεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και την Πολιτική Τήρησης εγγράφων της εταιρείας για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση νόμιμων επιχειρηματικών συμφερόντων, εκ του νόμου υποχρεώσεων ή για την άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων. Όταν τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για αυτούς τους σκοπούς, τα προσωπικά δεδομένα θα διαγραφούν με ασφάλεια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εσωτερική Πολιτική Τήρησης Εγγράφων της ASTRAZENECA, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.astrazenecapersonaldataretention.com 

7. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

7.1 Θα τηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για εκείνο το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως αναγκαίο για την επίτευξη του σκοπού συλλογής τους αλλά και σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία. Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε σύμφωνα με την παρούσα θα τηρούνται και μετά τη λύση της υφιστάμενης μεταξύ ημών συνεργασίας με σκοπό τη συμμόρφωση σε τυχόν εκ του νόμου υποχρεώσεις μας αλλά και για την εξυπηρέτηση των νόμιμων επιχειρηματικών συμφερόντων της Εταιρείας. Όπου τα προσωπικά σας δεδομένα δεν είναι απαραίτητα για τους παραπάνω σκοπούς, θα καταστρέφονται με ασφάλεια.

8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

8.1 Με την επιφύλαξη της ισχύουσας νομοθεσίας, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, δηλαδή κατόπιν αιτήματός σας να ενημερωθείτε για το κατά πόσο ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα υφίστανται επεξεργασία και να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες επ’ αυτού. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε την διόρθωση των ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων. Επίσης, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, έχετε το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας και το δικαίωμα εναντίωσης της επεξεργασίας.

8.2 Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ASTRAZENECA στη διεύθυνση http://www.astrazenecapersonaldataretention.com να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς, να διορθώσετε τυχόν λάθη ή να ζητήσετε διαγραφή αυτών. Εάν η ικανοποίηση του αιτήματός σας αυτού συνιστά για την ASTRAZENECA ή τις συνδεδεμένες αυτής εταιρείες παράβαση των υποχρεώσεών της βάσει των εφαρμοστέων νόμων, κανονισμών ή κωδίκων ορθής πρακτικής, τότε η ASTRAZENECA μπορεί να μην είναι σε θέση να συμμορφωθεί με το αίτημά σας, αλλά μπορείτε και πάλι να ζητήσετε να εμποδίσουμε τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για περαιτέρω επεξεργασία. Ενδέχεται επίσης να έχετε δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων σε κάποιον άλλο Υπεύθυνο Επεξεργασίας υπό ορισμένες συνθήκες.

8.3 Μπορείτε τέλος να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/).

9. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

9.1 Εφαρμόζουμε τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για να προστατέψουμε την ακεραιτότητα και την ασφάλεια όλων των πληροφοριών μας, συμπεριλαμβανομένων και των προσωπικών δεδομένων που τηρούμε. 

10. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (Data Protection Officer)

10.1 Η ASTRAZENECA έχει ορίσει έναν Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων για την επίβλεψη της συμμόρφωσης της με τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων της ΕΕ, με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο privacy@astrazeneca.com σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Επικοινωνία足球外围平台

Τ: (+30) 210 6871500, 800 11 68000 (χωρίς χρέωση)

F: (+30) 210 6847968

E-mail: azgr联系us@astrazeneca.com

AstraZeneca Α.Ε.

Αγησιλάου 6-8
151 23, Μαρούσι
Αθήνα, Ελλάδα